top of page

Behandlingar

Jag jobbar intuitivt. Då blandar jag mina olika kunskaper inom healing, svensk klassisk massage, bindvävsmassage, behandling av triggerpunkter, taktil massage och kinesiologi. Du ligger bekvämt inbäddad på massagebänken och lyssnar till lugnande toner.

Till min hjälp använder jag, från fall till fall, Bach blomessenser, Doterras och Younglivings oljor och tongaffel. Allt för att hjälpa just din kropp med självläkning.

Här är en förklaring till de olika "teknikerna" som jag blandar.


Healing

Det är en behandling där din kropp tillförs universell energi. Ökar ämnesomsättningen i cellen, samt löser upp cellminnen och blockeringar i kroppen. Det är läkande och ger Dig ett härligt lugn. Det skapar en positiv eftertänksamhet, lugn och ny härlig energi!


Svensk klassisk massage

Det är en välkänd massageform, även utomlands. Här masserar jag med olja direkt på musklerna. Då sker en ökad cirkulationen i flera av kroppens system såsom, blodet, lymfan, nerver och energibanor. Det mjukar upp kroppen och avlägsnar spänningar orsakade av bla stress.


Bindvävsmassage

Här sker massagen på huden utan olja. Den påverkar kroppen på djupet även om massagen sker ytligt. Bindvävs-"dragen" sker längs kroppens nervbanor och har en djupgående verkan på bindväv, organ,meridianer och nervsystem mm. Utomlands används den på vissa sjukhus.


Behandling av triggerpunkter

Här behandlas ömma punkter på musklerna. Symptomen är ofta huvudvärk och annan smärta i kroppen. Smärtan behöver inte sitta där triggerpunkten är utan kan stråla ut i ett sk. smärtutbredningsområde. Genom ett bestämt tryck på den ömmande punkten kan den avlägsnas och smärtan försvinna.


Taktil massage:

Det är en massage som sätter igång kroppens eget "lugn och ro" system, eftersom det frigörs en massa oxytociner i kroppen. Taktilmassage lämpar sig till alla personer i alla åldrar. Genom att komma i djup avslappning, återhämtar sig kroppen snabbare, och man känner sig pigg och bekräftad efteråt. Massagen sker på huden, och inte ner på musklerna. Värmeflaskorna ligger bekvämt på ryggen/magen och på dina fötter, och ger en skön tyngd. Du kommer att bli helt "inboad" och fullständigt avslappnad. Det är inte ovanligt att man somnar till en liten stund.


Kinesiologi

Det är en gammal österländsk läkekonst med många olika kraftfulla tekniker. Här jobbar jag med att hitta obalanser i kroppen för att hjälpa den att självläka. Känslor som stannat kvar i kroppen som minnen, frigörs genom att vi samtalar om dem/det och på så sätt hjälper vi kroppen i sin läkning.


Vanliga reaktioner efter en behandling kan vara att man känner sig väldigt lugn och tillfreds.

Man känner att man står stadigt "med fötterna på jorden", ett bevis på att man blivit ordentligt jordad och inte behöver bli så påverkad av allt som händer runt omkring.

Det medför ibland en utrensning som kan yttra sig på olika sätt, men det är alltid övergående och ett bevis på att kroppen självläker.


Jag välkomnar möjligheten att få ditt förtroende och ge dig en skön och avkopplande stund!

bottom of page